Våra danssalar

Våra kurser håller till i stora (100-200 kvm), ljusa och fräscha danssalar med stötdämpande golv, perfekt för dans. Fönster finns högt uppe i taket för att släppa in ljus och ge en känsla av öppenhet, men då de ligger högt uppe i taket finns ingen insyn utifrån, vilket är perfekt för Dig som (t ex av kulturella skäl) vill dansa ifred utan nyfikna blickar utifrån. Samtliga danssalar har speglar. Vi har begränsat antal deltagare för att skapa ordentligt med dansutrymme. I anslutning till samtliga danssalar finns duschar, toaletter samt omklädningsrum. Till samtliga danssalar är det max 5 min gångavstånd från närmaste T-bana (angivet nedan). Parkering finns även för Dig som önskar komma med bil.Hayati Dansakademi expanderar ständigt och finns nu centralt i Stockholm i följande danslokaler:

- Danderydsgatan  (1 danssal), T-bana: Tekniska Högskolan

- Konradsbergsgatan  (4 danssalar), T-bana: Thorildsplan

- Drottningsholmsvägen  (1 danssal), T-bana: Thorildsplan

- Geijersvägen  (1 danssal), T-bana: Thorildsplan

- Mårtensdalsgatan  (5 danssalar), T-bana: GullmarsplanVissa av kurserna är "Endast-Kvinnor-kurser". Alla våra danssalar är slutna så att ingen obehörig kommer in. Endast personer som bokar in sig i kurs får behörighet till danssalen. På detta sätt undviker vi obehöriga åskådare, så att alla, oavsett bakgrund, kan känna sig bekväma och dansa/träna hos oss i lugn och ro.

I några av våra danslokaler har vi fler än en danssal. När Du bokar Din kursplats får Du e-mail (eller post vid önskemål) med kursinfo samt vägbeskrivning till den danssal Din kurs håller till i. Du finner adressen/platsen till själva danslokalen i Ditt kursinfo-mail samt bakom respektive kurs i vårt  Kursschema.