Vad våra älskade Kunder tycker


För att bli ännu bättre är det viktigt för oss att veta vad Ni tycker och tänker om oss samt att Ni känner Er hemma hos oss. Vi är alla en stor familj och det är viktigt att Ni får den känslan hos oss. Både beröm och konstruktiv kritik får vår Dansakademi att utvecklas och växa. Därför lyssnar vi mer än gärna på Er och gör allt i vår makt för att göra Er så nöjda som möjligt.  Här finner Du lite om vad det tycks och tänks om oss...


Vill Du dela med Dig av Dina erfarenheter?
Varmt välkommen att maila oss Dina tankar   info@hayati.se  
Skriv gärna i Ditt mail om Du vill att det är privat eller om det ska läggas upp på denna sida, 
samt om Du vill ha med Ditt förnamn eller vara anonym (OBS! Vi lägger ej upp Ditt efternamn här)


Stort Tack till Er alla!
Cosmopolitan - Decembernumret 2011Camillas tankar
Camilla gjorde detta projekt om Orientalisk Dans i samband med en datakurs.


Kristinas tankar

Orientalisk Dans för ALLA 

"Jag har alltid haft svårt att komma igång med träning. Har tränat periodvis, men tröttnat och slutat. Så har detta pågått i flera år. Så blev jag rekommenderad en dansskola i Stockholm som erbjuder "roligare träning". I början kändes det läskigt med Magdans, men jag samlade mod och anmälde mig till Dansskolan som jag rekommenderats till av mina vänner och som jag hört mycket gott om. Rörelserna kändes ovana till en början, men efter bara några tillfällen kände jag hur det släppte och dansen bara flödade över mig. 
Jag kände mig så lycklig då. Med veckorna märkte jag också att jag orkade gå i trappor utan att flåsa och folk kommenterade att jag hade fått sån bra hållning. 

I början förstod jag inte vad de menade, men när jag ställde mig på vågen efter en månad och såg att jag tappat 4kg, så började jag förstå att det måste vara magdansen som haft denna helt otroliga effekt på mig. Nu tre år senare, dansar jag ännu på Hayati Dansskola. Jag mår så mycket bättre och inte bara har jag blivit mjukare och smidigare, som egentligen var anledningen till att jag började med dansen, jag har även gått ned i vikt och ryggsmärtan som jag tidigare hade har försvunnit.

Numera tar jag även med mina barn, 9 och 13 år. De dansar i samma Dansskola såklart, i en danskurs som går samtidigt som min, fast i salen bredvid. Vi börjar och slutar samtidigt. Helt perfekt! Och de älskar magdans lika mycket som jag! I slutet av varje termin får man delta i en uppvisning om man vill, men man måste inte. Och den är helt gratis för både mig och för de som kommer och tittar på. Men det är ingen press alls att delta om man inte vill det. Den här dansskolan är verkligen att rekommendera. Man känner sig trygg, man känner sig "hemma". I många dansskolor som jag tidigare provat är folk så snofsiga, men här är alla helt vanliga människor, bra eller dåliga på att dansa, men alla är glada och lärarna skapar en sådan hemtrevlig stämning, man tar liksom hand om varandra.

Lärarna är verkligen pedagogiska och så snälla. Stämningen är toppen och jag trivs som fisken i vattnet. Jag känner mig aldrig dålig i den här skolan, även om jag inte alltid klarar alla rörelser på en gång. Men lärarna "ser" alltid alla deltagare och förklarar på olika sätt, så att alla förstår. Och det otroliga är att vi lyckas hålla ett så högt tempo att jag känner att jag tränar min kondis, men också min mage, min rygg, mina axlar och höfterna. Man blir genomsvettig. Golven är perfekta för mina dåliga knän, jag har aldrig ont i knäna efter mina danslektioner. Min danslärare forskar i fysiologi på dagtid och dansar Magdans på kvällarna. Det är otroligt att kunna få ta del av hennes kunskap om både dansen och kroppen.

Det va min lilla historia och jag kände att jag ville dela med mig av den till alla ni som funderar på att börja dansa. Fundera inte längre. Anmäl er bara och kom, så får ni själva uppleva allt jag berättat om. 

Hälsningar
Kristina 


Saimas tankar

Kära Katrin!

Tack för det här året! 

Dina Danslektioner har varit en källa till energi och glädje. 
Du har inspirerat oss genom Ditt sätt att dansa, 
lära ut Magdans och genom Ditt sätt att bemöta oss Deltagare. 
Det har varit intressant att observera Din ledarstil och 
Dina pedagogiska grepp och här listar jag några av dem:

   • Glädjen som smittar av sig
   • Humor
   • Undervisning av varje danssteg på olika nivåer
   • Det mjuka hos kvinnan som lyfts fram i form av styrka och skönhet, genom Ditt tolkningssätt av Magdansen (det är otroligt stärkande och befriande)
   • Respekt för individens förmåga och förutsättningar
   • Stor observationsförmåga - Du känner igen oss och ser våra framsteg
   • Tydlighet i Ditt sätt att ge oss respons
   • Uppmuntran till kreativitet och skapande av egen stil
   • Trevligt bemötande och känsla av gemenskap

Dina lektioner känns som en sagovärld (som spricker som en bubbla när man går ut ur danssalen och möts av järnmaskiner och dystra ansikten). 

Tack ännu en gång!

Saima


Hillarys tankar

Jag var hos Naprapaten förra veckan och hon kommenterade nedre delen av min rygg och höfterna, att min rörlighet var jättebra. Jag berättade att jag dansar Magdans. Hon sa att det är  det bästa för kroppen.  Tack Katrin och Tilla!

Hillary
Lottas tankar:

Hej Hayati Dansakademi! 
Jag vill tacka för en underbar Orientalisk kväll! Varmt och välkomnande och det kändes så fint trots att jag var nybörjare o nervös. Härliga uppträdanden som kändes mycket inspirerande. 
Stort tack Tilla för en mycket rolig termin, Du är unik! Vi ses till hösten! 

Kram o hälsningar,
Lotta


Lynns tankar:

Hejsan!
Jag fick höftsjalen jag beställde idag och jag ville bara skriva och berätta att jag är otroligt nöjd. =)
Jättevacker sjal och örhängena ni skickade med som gåva var jättefina!

Kommer att beställa av er fler gånger!

Mvh, 
Nöjd Kund =)