Blogg‎ > ‎

Sommarkurser i Orientalisk dans och Samba

skickad 1 maj 2011 13:40 av Hayati Magdans   [ uppdaterad 26 mars 2013 09:54 ]
Vi vill tacka alla våra underbara elever för den här terminen (redan nu, trots att det är några gånger kvar) och hoppas att många av Er vill fortsätta dansa i sommar. I sommar har vi även utökat kursutbudet till kurser i Samba / Rumba / Cha Cha och även Latino Orientale, en svettig och underbar blandning av det bästa från Latinamerika och Mellanöstern. Vi ger även intensivkurser och givetvis vanliga veckokurser i Egyptisk Magdans. 

Vi är otroligt glada över att vårt Friskvårdsföretag hela tiden expanderar och att fler och fler förälskar sig i det sensuella och kvinnliga den Orientaliska Dansen erbjuder. Det finns nog ingen träningsform som aktiverar kroppen på det sätt Magdansen gör, med  garanterad förbättrad smidighet, kondition, koordination, styrka för rygg, mage och axlar...osv..... ja en riktigt kick för både kropp och själ!   Och inte nog med det, det är ju underbar musik dessutom!

I höst kommer fler intressanta och energigivande  danskurser! Höstschemat kommer ut i slutet av sommaren. Kom gärna med önskemål om Du redan nu brinner för något speciellt!

Vi hoppas att fler och fler öppnar ögonen för en Orientaliska dansen och även för Latino dansen! 
Se t ex våra kurser i Kubansk Samba! Underbart bounce i musiken, med en tyngd från Afrika blandat med höfter från Latinamerika.  Se  Hayati på YouTube .

Varmt välkomna i sommar och i höst alla Ni som brinner för Musik och Dans!